Marnix Beverloo

Neem contact op

Afscheid nemen zoals iemand was

Afscheid nemen hoort bij het leven

Het meest definitieve afscheid is een overlijden. Soms is dit verwacht en vaak ook helemaal niet. Er komt op het moment van een overlijden zoveel op u af, wat u in korte tijd moet regelen. Zoals het melden van overlijden bij allerlei instanties, de uitvaart regelen en dan hebben we het nog niet over de emoties die daarbij komen kijken. Dit zijn allemaal zaken die invloed hebben op het afscheid wat u neemt van de overledene. Dit laatste afscheid kunt u maar één keer doen en wij vinden het belangrijk dat dit gebeurt op een manier die past bij de overledene. Marnix Beverloo Uitvaartverzorging zorgt er, samen met u, voor dat uw dierbare een afscheid krijgt wat bij hem of haar past en waar u als nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken.

24 uur per dag bereikbaar

Is er een overlijden in uw familie? Marnix Beverloo Uitvaartverzorging is 24 uur per dag te bereiken op 0528-44 55 66. Wij regelen voor u de uitvaart, of dit nu een begrafenis of een crematie is. Ook als er geen verzekering is. Wij denken met u mee, niet alleen over een passend afscheid, maar ook over de kosten.

Vooraf regelen

Het is niet leuk om stil te staan bij uw eigen overlijden. Maar het is voor u én uw nabestaanden wel fijn als duidelijk is wat er geregeld moet worden. Wat zijn uw wensen? Wilt u begraven worden, of gecremeerd, bepaalde muziek, wel of geen bloemen, nog een bepaalde route rijden, enzovoort. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn, zodat ook voor u duidelijk is wat de kosten voor uw uitvaart zijn. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Een overlijden is heel persoonlijk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u één contactpersoon hebt. Op deze manier kunnen wij ons het beste inleven in uw wensen en die van uw dierbaren. En daarmee het meest passende afscheid voor u verzorgen.

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt