Vacature managementassistent branchevereniging

 

Het branchebureau van BGNU is op zoek naar een ervaren managementassistent die voldoening haalt uit een dynamische functie. Als managementassistent in een klein team pak je veel verschillende taken op en is geen dag is hetzelfde. Je bent de steun en toeverlaat van onze directeur, het bestuur en onze leden en je weet moeiteloos prioriteiten te stellen en aandacht te verdelen.

Word je enthousiast van deze uitdagende functie, is het jouw missie om anderen te helpen om hun werk goed te doen en ben je zelfstandig en nauwgezet? Lees dan vooral verder!

Waar ga je werken?

Bij Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen. Wij zijn een branchevereniging en behartigen de belangen van onze leden. Ook geven we informatie aan iedereen die iets wil weten over uitvaarten.

Wij zijn een klein team; naast jou is er een directeur en de senior secretaresse, die de directeur en het bestuur inhoudelijk ondersteunt. Wij werken allemaal vanuit huis. Soms ontmoeten we elkaar op een locatie, vaak in een uitvaartcentrum. Het bestuur en de leden van BGNU zijn actief betrokken bij wat we doen.

Wij werken allemaal parttime, en dat ga jij ook doen: 24 uur per week. Je bent in ieder geval op maandagen en vrijdagen beschikbaar.

Wat ga je doen?

In een klein team zoals het onze, verricht je alle voorkomende werkzaamheden die heel divers zijn. Een mooie kans om te ontdekken wat je allemaal nog meer kunt! Mede met jouw inzet realiseren wij een effectief branchebureau dat zorgt voor een bloeiende vereniging met een optimale dienstverlening voor de leden en de klanten van de leden.

 • Jij verzorgt zelfstandig ons algemene emailaccount;
 • Jij zorgt op jouw werkdagen dat de telefoon wordt beantwoord;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het regelen en organiseren van alle voorkomende bijeenkomsten, in welke vorm dan ook;
 • Uiteraard ben jij uitstekend in staat om de deadlines van de bureaumedewerker en de directeur te bewaken;
 • Jij verzorgt de ledenadministratie en de contributie-inning;
 • Jij verzorgt alle binnenkomende facturen, checkt op correctheid, zet klaar voor betaling en uploadt in de boekhouding
 • Jij notuleert onze ledenvergaderingen die 3 keer per jaar in het midden van het land gehouden worden.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao Uitvaartbranche: € 2.885,00 bruto per maand op fulltime basis (40 uur);
 • Een aanstelling voor een jaar met de intentie tot omzetting naar vast dienstverband:
 • Binnen je werkdagen heb je veel vrijheid om je werk in te delen; zo kun je werk en privé optimaal combineren;
 • De mogelijkheid om de uren te verdelen over 3 tot 5 werkdagen.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent iemand die gemakkelijk schakelt tussen verschillende taken. Je werkt graag zelfstandig, maar weet ook wanneer je anderen bij je taken moet betrekken. Je hebt aantoonbaar minimaal 3-5 jaar ervaring met secretarieel werk op mbo+-niveau, en je doet je werk graag in één keer goed.

Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling; mensen voelen zich geholpen als ze jou aan de telefoon gehad hebben. Je denkt graag mee en weet het overzicht te bewaren.

Enthousiast over deze boeiende zelfstandige baan? Stuur een korte motivatiebrief en je CV naar ons (info@bgnu.nl), voor 2 december 2021. Heb jij nog vragen bel Maria, de seniorsecretaresse op 070 364 75 00 of Heidi, de branchedirecteur op 06 82 15 82 90.