Het nieuwe Brancheblad Uitvaartzorg komt eraan!

 

Het nieuwe BU komt eraan! BU10 gaat over huisdieren. Hoe is de markt voor uitvaarten van huisdieren? Hoe nemen dieren afscheid van hun baasje?  Welke rol spelen dieren bij uitvaarten, hoe kunnen ze troost bieden? Voor kinderen is de dood van hun huisdier óók een mooi oefentraject.

Huisdier steeds belangrijker

Huisdieren zijn steeds belangrijker. Ze gaan vaker mee naar een uitvaart, er wordt een nieuw huis geregeld als het baasje overlijdt en als het dier zelf doodgaat krijgt het steeds vaker een ‘menselijke’ uitvaart. Vaak gaat de trouwe huisgenoot mee terug naar huis in een urn of hanger.

Dieren lijken afscheid te nemen en te rouwen om een overleden soortgenootje. Maar doen ze dat ook bij mensen? Of zouden ze liever een hapje nemen van hun overleden baasje?

Troosthond Ruby gaat mee naar families, als die dat willen; soms is ze ook bij de uitvaart. Ruby is  volgens baasje Paticia Notting, van Monuta Patricia van Vliet, gewoon zichzelf en brengt daarmee ‘lucht’.

Ook leest u in de nieuwe BU over de nadelen van spaanplaat. Maar ook over de voordelen. 

BU10 verschijnt 14 december.

Heeft u al een abonnement?

Bgnu Heeft U Al Een Abonnement Op Het Brancheblad Uitvaartzorg

BGNU-leden krijgen een gratis abonnement en kunnen gebruik maken van de aantrekkelijke kortingsregeling voor extra abonnementen voor medewerkers.

Bent u geen BGNU-lid maar wil u toch een abonnement? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op met Performis BV:  T 073-6895889 
E branchebladuitvaartzorg@performis.nl.