Innovatie fysieke belasting, uitnodiging

 

Tijdens de ledenvergadering van BGNU in april 2017 zou Reinier Könemann van TNO een presentatie geven over innovaties o.a. om te onderzoeken of de fysieke belasting van onze werknemers verlicht kan worden. Door persoonlijke omstandigheden van Reinier vond deze presentatie niet plaats maar op verzoek van vele leden hebben wij een informatieve bijeenkomst voor u kunnen regelen. 

BGNU is verheugd dat TNO ergonomie-deskundige Marjolein Douwes, o.a. gespecialiseerd in fysieke belasting, op 31 augustus aanstaande met onze leden haar kennis wil delen en ons zal informeren over reeds ontwikkelde innovaties die wellicht toepasbaar zijn voor onze branche.

Marjolein Douwes gaat dan in op wat TNO te bieden heeft op het vlak van fysieke belasting, en er is ruimte voor overige vragen en of wensen van leden op het brede gebied van innovatie binnen onze bedrijfsvoering.

De bijeenkomst zal ongeveer 2 uur duren en wordt centraal in het land georganiseerd. 

Meldt u snel aan, vele leden zijn u al voorgegaan en wij hebben nog enkele plaatsen te vergeven. U kunt zich (na inloggen) hier aanmelden.