Partnerkorting voor BGNU-leden bij Digital Funeral Professionals

 

BGNU-leden krijgen onder andere 10 procent korting op de producten en diensten van Digital Funeral Professionals (voorheen: Digitale Nazorg).

Digitale Nazorg is nu Digital Funeral Professionals

20210719 BGNU Partnerkorting voor BGNU leden bij Digital Funeral Professionals

Het is bijna vier jaar geleden dat toenmalig BGNU-voorzitter Paul Koeslag en Sander van der Meer hun handtekening zetten onder een partnerovereenkomst tussen BGNU en Digitale Nazorg. Digitale Nazorg is inmiddels Digital Funeral Professionals - en een onderdeel van Art of Goodbye - geworden met een all-round aanpak: deskundig plannen en afwikkelen van het digitale leven.

Na overlijden

Digital Funeral Professionals helpt nabestaanden door het toegankelijk maken en veiligstellen van dierbare digitale herinneringen vanaf apparatuur van een geliefde. Uiteraard staat het team van Digital Funeral Professionals ook open voor vragen van uitvaartverzorgers die met hun opdrachtgever meedenken over digitale nazorg.

Bij leven

En Digital Funeral Professionals zet zich niet alleen in voor digitale nazorg. Veel vragen en gedoe kunnen immers voorkomen worden als iedereen zijn digitale nalatenschap goed zou regelen. Voor deze digitale voorzorg biedt Digital Funeral Professionals passende adviezen en dienstverlening aan u en uw opdrachtgevers.

Korting voor BGNU-uitvaartondernemingen

Ook met Digital Funeral Professionals heeft branchevereniging BGNU een partnerovereenkomst gesloten. Uitvaartondernemingen die lid zijn van BGNU kunnen daardoor kosteloos van verschillende partnervoordelen genieten. Denk daarbij aan:

  • 10 procent korting op de diensten en producten van Digital Funeral Professionals;
  • gratis vermelding op de website van Digital Funeral Professionals;
  • gratis verstrekking van digitale brochures van Digital Funeral Professionals;
  • toegang tot online tips en tools voor digitale na- en voorzorg;
  • korting op presentaties, workshops en gastlessen aangaande de digitale nalatenschap en online erfenis.

Benieuwd naar wat de samenwerking van BGNU en Digital Funeral Professionals voor uw uitvaartonderneming kan betekenen? Meer informatie kunt u lezen in dit kennisbankartikel.