Uitstel belastingbetaling?

 

De overheid heeft diverse maatregelen in het leven geroepen om ondernemers te helpen om de coronacrisis door te komen. Een daarvan is de mogelijkheid om uitstel van belastingbetaling aan te vragen als het echt niet mogelijk is om die tijdig af te dragen.

Informatie over betalingsuitstel belastingen

Komt u als uitvaartondernemer of -zzp’er in de problemen komen door de coronacrisis, dan kunt u vragen om uitstel van betaling van belastingen.

  • Meer informatie van MKB Nederland over de mogelijkheden voor uitstel en de belastingen waarvoor dat mogelijk is, vindt u hier.
  • Meer informatie van de Belastingdienst en de link voor het aanvragen van betalingsuitstel, vindt u hier.

Alleen als het echt nodig is

De steunmaatregelen van de overheid zijn bedoeld voor ondernemers die het zonder die steun niet lukt om deze periode waarin coronamaatregelen van kracht zijn, door te komen. De overheid kan die ondernemers langer steunen, als alleen zij er gebruik van maken. Kortom: kunt u belasting betalen, doe het dan! Zo steunt u andere ondernemers.

Alle ondernemersinformatie over de coronacrisis

Maatregelen en informatie om ondernemers te helpen de coronacrisis te doorstaan, worden dagelijks bijgesteld. Een goed up-to-date overzicht is te vinden bij MKB Nederland.