Voordelen van lidmaatschap

Lobby

als je verenigd bent, wordt je stem gehoord
Bepaal mee hoe de regelgeving voor de uitvaartbranche, de cao én het goed afscheid nemen in Nederland en Europa vorm krijgen. Daar waar nodig doen we dat samen met onze koepelorganisaties (EFFS, MKB Nederland, AWVN).

Innovatie

leren, anticiperen en creëren
Krijg inzicht in korte en lange termijnontwikkelingen. En maak gebruik van de middelen die BGNU biedt om je bedrijf toekomstbestendig te houden

Kwaliteitsborging

zodat het goed gaat, ook als niemand kijkt
School jezelf en je medewerkers gemakkelijk bij via de events van BGNU en zorg dat examen- en keurmerkeisen blijven aansluiten bij de praktijk. Als BGNU-lid ben je automatisch aangesloten bij de Ombudsman Uitvaartwezen.

Gemak

dient de uitvaartondernemer
Maak gebruik van de modelovereenkomsten, algemene voorwaarden, RI&E, etc. die BGNU voor je heeft gemaakt. Krijg toegang tot de kennisbank, media en de voordeelcontracten van BGNU.

Netwerk

ondernemen doe je niet alleen
Deel je ervaringen met andere uitvaartondernemers en groei. De events van BGNU zijn gericht op samen beter worden. BGNU-leden hebben altijd gratis toegang.

Informatie over het lidmaatschap

Alle uitvaartondernemingen die in het bezit zijn van het Keurmerk Uitvaartzorg kunnen lid worden van BGNU. Is uw onderneming nog niet in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg, maar bent u wel van plan dat te gaan behalen, neemt u dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag!

Een samenvatting van wat BGNU doet en voor u kan betekenen, leest u hier.
Informatie over de kosten van het BGNU-lidmaatschap, vindt u hier.
Hier kunt u onze statuten en huishoudelijk reglement downloaden.

Heeft u vragen over het lidmaatschap, of wilt u zich aanmelden als BGNU-lid? U kunt ons altijd bereiken via info@bgnu.nl. 

20220728 Lid worden van BGNU

Aanmelding Lidmaatschap BGNU

Benieuwd wat het lidmaatschap van BGNU voor uw onderneming kan betekenen? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(alle velden - m.u.v. 'Opmerking' - verplicht in vullen s.v.p.)