BGNU ThemaEvent: Covid-19 en zorg voor overledenen

Datum

  • di 17 nov. 2020
  • 16:00u tot 17:00u

Details locatie

BGNU houdt graag contact met haar leden en andere belangstellenden in de uitvaartbranche. Daarom bieden we op dinsdag 17 november een online webinar aan over het actuele thema Covid-19.

Door de coronapandemie heeft BGNU haar NetwerkEvents moeten annuleren, maar wij blijven u natuurlijk graag op de hoogte houden van actuele onderwerpen in onze branche. Daarom organiseert BGNU een digitaal ThemaEvent. En welk onderwerp is dan actueler dan Covid-19?

Op dinsdag 17 november 2020 om 16.00 uur verwelkomen wij u graag bij het eerste BGNU-webinar waar Peter Molenaar (RIVM) u bijpraat over het Covid-19-virus. Hij zal stilstaan bij de eigenschappen, besmettingswegen, etc., maar vooral ingegaan op het zo veilig mogelijk werken en verzorgen van een overledene.

Peter Molenaar is werkzaam bij het RIVM als deskundige infectiepreventie en adviseur infectieziekten. Hij is daarvoor ook werkzaam geweest bij de GGD Amsterdam waar hij regelmatig adviezen gaf ten aanzien van zaken die uitvaarten raakten. Als docent heeft Peter Molenaar jarenlang aan uitvaartverzorgers les gegeven over infectiepreventie. Kortom: onze spreker kent onze branche!

Het BGNU ThemaEvent is interactief, dus: heeft u vragen over de uitvaartzorg in coronatijd? Meld u aan en stel ze tijdens het webinar!

Het ThemaEvent is gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een kleine onkostenvergoeding van 20 euro.