ArboNed: dienstverlening voor verzuimbegeleiding en re-integratie voor BGNU-leden

BGNU en ArboNed hebben een overeenkomst gesloten, zodat u met korting kunt profiteren van de mogelijkheden die ArboNed biedt om uw werknemers maximaal inzetbaar te krijgen en houden.

Werken geeft energie. Dat daar een aantal voorwaarden aan vast zit is evident: het werk moet aansluiten bij de mogelijkheden en de beperkingen van een werknemer, en dat, in een organisatiecontext waarbij vrijheid en sturing een stimulerende werking hebben.

Als werknemer ben je aantrekkelijk wanneer je de verantwoordelijkheid neemt om optimaal inzetbaar te blijven. Dit vraagt om bijblijven op je vakgebied, werken aan je gezondheid, proactief zijn en flexibiliteit tonen. Als werkgever blijf je aantrekkelijk wanneer je de verantwoordelijkheid neemt om werknemers optimaal inzetbaar te laten zijn, zodat ze zich goed voelen bij het werk dat ze doen.

ArboNed begeleidt uitgevallen werknemers terug naar werk, op een manier die gericht is op het voorkomen van herhaling. Daarnaast worden werkgevers ondersteunt om uitval te voorkomen, door het gesprek aan te gaan over de wijze van sturing, over de vrijheid die geboden wordt, en over de aandacht voor de mogelijkheden en beperkingen van werknemers. En natuurlijk ook over de meer praktische zaken zoals veiligheid en gezondheid.

Overeenkomst tussen BGNU en ArboNed

De overeenkomst die BGNU met ArboNed heeft gesloten betekent voor u:

  • 5% korting op alle dienstverlening.
  • Kennispartner op gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden.
  • Partner met kennis van uitvaartsector.

ArboNed heeft 70 vestigingen door heel Nederland: dus ook bij u in de buurt!

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen kijk dan op www.arboned.nl.