BGNU NetwerkEvent: marketing in de uitvaartbranche

Datum

  • wo 02 okt. 2019
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie

Er is heel veel belangstelling voor dit BGNU NetwerkEvent. Momenteel is er een wachtlijst.

In dit BGNU NetwerkEvent gaat Anne Marie Scheepers (SCHMUHL) in op marketing en hoe uitvaartbedrijven zich kunnen profileren op internet. Hoe draagt u de juiste boodschappen (online en offline) uit naar specifieke doelgroepen van de uitvaartbranche? Anne Marie Scheepers vertelt hoe u onderscheidend kunt zijn aan de hand van praktische voorbeelden.


BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.