BGNU NetwerkEvent: Invulling geven aan duurzame uitvaarten

Datum

  • di 18 jun. 2019
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie

Duurzaamheid bij een uitvaart moet vanzelfsprekend zijn! Onder dat motto is GreenLeave actief, sinds het in 2013 door zes BGNU-leden werd opgericht. En in die jaren is duurzaamheid ook inderdaad vanzelfsprekender geworden!

In dit NetwerkEvent staat BGNU stil bij de vele facetten waarop rondom een uitvaart duurzame keuzes gemaakt kunnen worden. Hoe kunt u de principes van duurzaamheid toepassen in uw werk? wat betekent precies de Circulaire Economie en hoe kunnen we die toepasbaar maken?

Esther Molenwijk van Bureau Daadwerk, betrokken bij GreenLeave en Circle Stone, zal hierover een presentatie geven. Ook gaat zij daarbij in op de communicatie over duurzaamheid: op welke manier kunt u met uw klant het gesprek over duurzaamheid aan gaan? en hoe zorgt u dat het ook intern, bij uw medewerkers gaat leven?


BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.