BGNU NetwerkEvent: Werken in tijdelijke en flexibele teams

Datum

  • wo 13 feb. 2019
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie

Tijdens deze bijeenkomst staat werken in tijdelijke en flexibele teams centraal. Verschillende digitale en sociale trends zorgen ervoor dat bedrijven, organisaties en zzp’ers zich steeds meer gaan organiseren in netwerken. Een netwerk maakt het mogelijk om samen te werken in tijdelijke teams. Zo kan per project, klant of uitdaging het beste team worden samen gesteld en een uniek aanbod op maat worden geleverd. Ook in de uitvaartbranche wordt hier al voorzichtig op ingespeeld. Maar het roept ook veel vragen op. Hoe stel je tijdelijke teams snel en effectief samen? En hoe belangrijk zijn nieuwe spelregels, vertrouwen en lef om je anders te organiseren?

Laurens Waling weet als geen ander dat werken leuker, socialer en effectiever wordt, door het anders te organiseren. Laurens is oprichter van Part-up, een snelgroeiende coöperatie van zelfstandigen die bedrijven helpt zichzelf te organiseren als flexibel, zinvol, lerend en open netwerk. Laurens leert teams en organisaties over grenzen heen samen te werken. Tijdens dit NetwerkEvent deelt hij zijn kennis en kunde met BGNU, en geeft antwoord op de vraag: hoe maak jij je klaar voor de toekomst?

BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.