BGNU NetwerkEvent: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Datum

  • di 11 dec. 2018
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie


Contactgegevens

In de donkere dagen voor kerst staan we meer dan normaal stil bij onze medemens. Het BGNU NetwerkEvent op 11 december 2018 staat daarom in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): wat verstaan we daaronder? Hoe kunnen we daar in de uitvaartbranche handen en voeten aan geven? En mag je MVO gebruiken voor marketingdoeleinden?

Marja Oosterman van Oleander Uitvaartzorg verzorgde in maart 2018 voor hulporganisatie Wereldouders zo’n 250 uitvaarten in Haïti en bestemt een deel van haar fee als uitvaartverzorger voor dat project, waarmee overleden Haïtianen een waardige uitvaart krijgen. Vanuit haar eigen ervaringen, haar drive om dit te doen en de vragen waarmee zij worstelt, gaat zij op zoek naar antwoorden waar de uitvaartbranche in het nieuwe jaar mee aan de slag kan. 


BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.