BGNU NetwerkEvent: de uitvaartbranche van de toekomst

Datum

  • wo 03 okt. 2018
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie


Contactgegevens

De wereld verandert in rap tempo; wereldwijd wordt ook in de uitvaartbranche geëxperimenteerd met nieuwe technologieën en producten. En de Nederlandse uitvaartbranche? Die blijft doen wat ze deed.

Is dat wijs? Kom naar dit BGNU NetwerkEvent waarin Marieke van der Weiden uit de doeken doet hoe de uitvaartbranche er over een aantal jaren uit kan zien. Zij laat nieuwe dynamische businessmogelijkheden zien die relevant zijn voor organisaties in de uitvaartbranche, en daarbuiten: digitale kernproducten, shoppingexperiences, entertainmentfactoren, travelcomponenten, evenementen en (virtual)realitychecks. Geen zaken waar u meteen aan denkt bij uw branche? Volgens Marieke van der Weiden is onze branche vastgeroest!


BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.