BGNU NetwerkEvent: Wat betekent natuurbegraven voor de uitvaartondernemer?

Datum

  • wo 14 mrt. 2018
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie


Contactgegevens

Steeds vaker natuurbegraven
Natuurbegraven is een groeiend fenomeen in Nederland. Begonnen met enkele tientallen ter aarde bestellingen per jaar, toen enkele honderden, over niet al te lange tijd waarschijnlijk al enkele duizenden per jaar. De kans dat u er als uitvaartondernemer mee te maken krijgt groeit. Ofwel omdat nabestaanden u om informatie vragen, ofwel omdat u concreet gevraagd wordt een uitvaart op een natuurbegraafplaats te verzorgen. Daarom besteedt BGNU aandacht aan natuurbegraven tijdens dit BGNU NetwerkEvent.

Voorzitter BRANA beantwoordt uw vragen
Tijdens dit NetwerkEvent neemt de voorzitter van BRANA, de branchevereniging van de natuurbegraafplaatsen, u mee in de ontwikkeling van het natuurbegraven. Waar zijn op dit moment al natuurbegraafplaatsen, en waar worden nieuwe ontwikkeld? Hoe snel groeit dit fenomeen? Met welke mogelijkheden en beperkingen moet u rekening houden bij de uitvaart?  Hoe is de relatie met de verzekeraars? Het komt allemaal aan bod, en natuurlijk is er gelegenheid om uw eigen vragen te stellen.

Kortom: meldt u aan!

BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.