BGNU NetwerkEvent: Conflicthantering bij het regelen van een uitvaart

Datum

  • wo 06 dec. 2017
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie


Contactgegevens

Let op
Er is heel veel belangstelling voor dit NetwerkEvent. Momenteel zijn er enkele plaatsen beschikbaar. 

Tussen verwijten en afscheid

Iedere uitvaartleider is weleens in een situatie geweest waarin er onenigheid was aan tafel of in de aula. Opgekropte gevoelens en onopgeloste kwesties die zich manifesteren rond het sterfbed of bij het regelen van een uitvaart komen in de beste families voor. En wat is dan de rol van de uitvaartleider; tot hoever gaat zijn taak?

Als dergelijke emoties de overhand hebben, wil je als uitvaartleider neutraal en onafhankelijk zijn. Vaardigheden en gesprektechnieken vanuit mediation kunnen dan helpen om de juiste vragen te stellen.

Namens FuniQ is er tijdens dit NetwerkEvent een presentatie door mediator en algemeen manager van het Centrum voor Conflicthantering, Marike Groenendijk. Zij neemt de aanwezigen mee in de basisbeginselen van mediation en doet o.a. een interessante oefening met de groep.

Benieuwd? Meldt u aan!

BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.