BGNU NetwerkEvent

Datum

  • wo 04 okt. 2017
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie


Contactgegevens

BGNU NetwerkEvent: bescherming tegen besmettelijke ziekten

Het eerste BGNU NetwerkEvent na de zomer vindt plaats in zuidelijke sferen! Op woensdag 4 oktober aanstaande verwelkomt BGNU haar gasten graag in Landgoed Huize Bergen in Vught.

Thema van dit NetwerkEvent zijn besmettelijke ziekten en de noodzakelijke bescherming bij het verzorgen van overledenen. Dat bij de verzorging van een overledene algemene hygiënische maatregelen genomen moeten worden, is bekend. Maar is het risico altijd even groot? Zijn er tips te geven als de nabestaanden meehelpen met de verzorging, en voor bij het afscheid? En is er voldoende bescherming tegen prik- of snij-accidenten als er invasieve ingrepen gedaan worden? Samen met Frits Woonink, (forensisch) arts infectieziektebestrijding KNMG zullen we de risico's met elkaar inventariseren.

BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.