BGNU NetwerkEvent

Datum

  • di 13 jun. 2017
  • 16:00u tot 19:00u

Details locatie


Contactgegevens

Het thema van deze bijeenkomst is het afwikkelen van de erfenis

Op jaarbasis overlijden in Nederland 140.000 mensen. In 110.000 van de gevallen worden geld of spullen verdeeld. Driekwart van de familieleden doet de hele afwikkeling zelf en is hier gemiddeld een jaar mee bezig. 70 Procent heeft geen testament en in 30 procent van de gevallen leidt de verdeling tot een conflict. Dat laatste is niet nodig! 

 Otto Lagemaat (Eerlijkverdelen.nl) en Stef van Dither (VerklaringvanErfrecht.nl) hebben beiden een online hulp ontwikkeld om families te helpen. Bij een gemiddelde erfenis worden zo’n twintig tot honderdtwintig spullen verdeeld. En dat kan makkelijk, leuk en snel. 

Benieuwd hoe? Meldt u aan voor dit BGNU NetwerkEvent!


BGNU NetwerkEvents staan open voor iedereen die werkzaam is in of verbonden is met de uitvaartbranche. Een stevige lezing over een actueel thema door een bepalende spreker. Door- en bijpraten met uitvaartondernemers, hun leveranciers, uitvaartinnovators en opinieleiders uit de sector.

De Events, met een drankje en een hapje, zijn gratis voor leden van BGNU. Voor alle anderen geldt een onkostenvergoeding van 20 euro per persoon.