Algemene Ledenvergadering BGNU

Datum

  • di 19 nov. 2019
  • 15:30u tot 18:30u

Details locatie

Op het programma staat een aantal vaste onderwerpen voor de laatste ledenvergadering van het jaar: het vaststellen van het jaarplan voor 2020, en van de daarbij behorende begroting. Daarnaast gaan we een eerste blik werpen richting 2025 en zal er uitgebreid aandacht zijn voor permanente educatie.

Permanente educatie, of eigenlijk meer specifiek de scholingsbehoefte voor het PE-programma, is het centrale thema van de vergadering. In de vergadering bespreken we samen met opleiders en NaVU met welke scholing u graag zou zien dat uw Register Uitvaartverzorgers punten kunnen scoren.

Een onderwerp om nu alvast over na te denken, om voor naar de ledenvergadering te komen, en wie weet komen er mooie initiatieven uit om regionaal samen te werken!

BGNU verwelkomt graag maximaal 2 deelnemers per aangesloten onderneming. Aanmelden kan - na inloggen - via onderstaande aanmeldformulier. 

Bij bijeenkomsten die door BGNU worden georganiseerd kunnen foto’s worden gemaakt ten behoeve van de website van BGNU, publicatie in het Brancheblad Uitvaartzorg, e.d. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd wenst te worden, geeft u dit dan vooraf aan bij de organisatie.